Blossa 08

Vi har ringt  och rest land och rike runt (lite överdrivet, jag vet) för att hitta den berömda Blossa 08, slut överallt!! Men efter en stund när hoppet mer eller mindre försvunnit hittade jag en butik i en av grannstäderna som hade 700 kvar, eh? Jag satte mig i bilen och åkte dit för att hämta dem och mycket riktigt det var Blossa 08, det går inte många sånna i den här staden eftersom ingen vet att den är en limited edition och även om folk visste det så skulle de skita i det iaf. Säger Danne på systembolaget i staden, Jaha men jag ska 6st sade jag och kände mig nöjd över fyndet och betalade. Jag har Blossa 03, 04, 05, 06, 07 och nu 08!! hemma på hyllan... 

Men Glöggen var en ren besvikelse!! inte alls så god som jag hade hoppats, vart är blåbäret? Men efter en halv flaska gillade jag designen på flaskan ännu mer och såg tom att flaskan var transparent i motljus! coolt... det var 6 x 79kr och 200kr i soppa för en besvikelse, men det få det vara värt, flaskan är ju fin att titta på iaf.

M


Eniro is the shit!

Har ni sett fråga eniro? Du skickar en fråga till 118100 och svaret kommer inom kort, helt ärligt, det fungerar! Jag och mina vänner har spenderat hundralappar på eniro och försökt att knäcka dem, även om svaret kan vara luddigt ibland kommer det ett svar på nästan allt! Drinklistan på Sturehof, inga problem. Vad det kostar att köpa en ny bakaxel till en Ferrari 360 Modena, inga problem. Men vem var Jesus okände kusin som aldrig nämndes i bibeln? HA! Eniro beklagar att vi inte finner svaret och vi bjuder på nästa fråga... 1 - 0 till mig.



M


min helt ointressanta vardag.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu när planerna för helgen inte gick i lås. TVn står på i bakgrunden och strax är det dags att krama min älskade hästens igen, så skön! Dagen har för övrigt passerat smärtfritt, jag startade dagen med att köra ett par mil med min favoritleksak. Stannade hos X och åt mat på vägen hem, eldade i X öppna spis och lyckades stinka brandrök som vanligt, att jag aldrig lär mig!! Senare satt jag i mobilen med en vän som ville att jag skulle flyga ned till Indonesien och hälsa på i vinter, varför inte liksom? Jag ägnar mycket tid åt att njuta av ledigheten, i vår väntar det nya rutiner.




M


Snö och sol

Vaknade nyss, solen skiner och vädret är perfekt. Ska till jobbet och göra klart alla papper och hämta mina saker. Min telefon ringer som aldrig förr och sms:en haglar in, möte med chefen kl 14. Hur känner jag mig? Jo tack, jag känner mig fri och mår väldigt bra som arbetslös. Jag kan inte klaga på mitt nya liv, rutinerna blir annorlunda  men det gör inget, hade inga innan heller så... Återkommer inom kort.



M   

Arbetslös

Nu är jag arbetslös och lyckligare än någonsin! Jag har slavat i ett par år nu, men nu är det slut med det... Jag pluggade under tiden men har bestämt mig för att gå vidare i livet. Jag förtjänar något annat... Jag strävar ständigt efter att utvecklas och mina MVG under studietiden är ett bevis på min förmåga att ta det jag vill ha, jag föddes som en fri själ och kommer förhoppningsvis att dö som en. Nu har jag mer eller mindre all tid i världen att blogga vidare, och det kommer jag att göra. Häng med om ni vill, för nu lägger jag pusselbitarna på plats!



M  


RSS 2.0